Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul de apartamente Aquamarine este un hotel sezonier de vara situat la 150 de metri de plaja, deasupra plajei de sud din Obzor. Distanta pana la centru este de 2 km de unde se poate ajunge pe drumul asfaltat. Complexul este situat la 57 km si 63 km de Varna si Burgas si ofera o combinatie unica de mare si padure. Clima este blanda si extrem de sanatoasa.
Plaja: cu nisip, la 150 de metri de hotel. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Complexul de apartamente Aquamarine este format din trei cladiri separate, cu cinci etaje, cu o intrare si un lift pentru fiecare dintre ele. Cele trei cladiri formeaza silueta aproape rotunda a cladirii. Receptia si restaurantul sunt situate in cladirea principala, iar terasele complexului ofera o panorama uimitoare catre golful Obzor si dealurile din jur. Hotelul ofera cazare in garsoniere, apartamente cu un dormitor si apartamente cu doua dormitoare, toate cu vedere fie la piscina, la mare sau la padure, acces la internet prin cablu, TV LCD prin cablu, dulap, frigider, o cana de cafea, un ceainic si pahare. Pardoseala este din teracota.
DBL 2+0: Aproximativ 25 de metri patrati. Camerele dispun de un pat dublu sau doua paturi de o persoana, aer conditionat, TV prin cablu, frigider, o baie separata cu dus, toaleta si articole de toaleta si un balcon. Capacitatea maxima este de 2 adulti.
1-BR APP 2+1 / 2+2: Aproximativ 52 mp. Apartamentele cu un dormitor constau dintr-un dormitor cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana, un living cu o canapea extensibila dubla, o baie separata cu dus, toaleta si articole de toaleta si un balcon si dispun de aer conditionat. Dormitorul si camera de zi sunt separate printr-o usa. Capacitatea maxima este de 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti.
FAMILY APP 4+0: Aproximativ 52 mp Apartamentele cu un dormitor constau dintr-un dormitor cu doua paturi de o persoana, un living cu doua paturi de o persoana, aer conditionat, TV prin cablu, frigider, o baie separata cu dus, toaleta si articole de toaleta si un balcon. Dormitorul si camera de zi sunt separate printr-o usa. Capacitatea maxima este de 4 adulti.
2-BR APP 4+1 / 4+2: Aproximativ 7mp Apartamentele cu doua dormitoare constau dintr-un dormitor cu doua paturi de o persoana, un al doilea dormitor cu un pat dublu, un living cu o canapea extensibila dubla, aer conditionat, TV prin cablu, frigider, o baie separata cu cabina de dus, toaleta si articole de toaleta si un balcon. Dormitoarele si camera de zi sunt separate prin usi. Capacitatea maxima este de 4 adulti cu 2 copii sau 5 adulti. * Acest tip de camera este doar la cerere.
Patuturile de copii sunt disponibile gratuit si la cerere prealabila.
Hotelul si infrastructura adiacenta nu sunt accesibile persoanelor in scaune cu rotile. Hotelul nu dispune de spatii, adaptate pentru cazarea persoanelor cu dizabilitati.
Nu este permisa cazarea cu animale de companie.
Despre hotel: Exteriorul Hotelului Aquamarine este completat de o piscina pentru adulti si copii in ovalul interior al cladirii, zone verzi, o parcare cu acces controlat, un colt pentru copii si alei decorative care duc la plaja. In sectiunea centrala se afla receptia, un restaurant care ofera o atmosfera confortabila si eleganta cu vedere la piscina in aer liber cu sezlonguri. Meniul restaurantului ofera o varietate de mancaruri si specialitati din bucataria bulgara si europeana. La dispozitia oaspetilor, exista si sezlonguri si umbrele langa piscina, un restaurant cu bar, fitness, biliard contra plata, tenis de masa, loc de joaca, gratar si acces la internet Wi-Fi la barul din hol, in foaier. si in restaurant.

DEMIPENIUNE+ la Hotel AQUAMARINE *** sau sezonul de vara 2024 INCLUDE:

Mancare si bauturi:
-Mic dejun 08.00 - 10.00 h - la bufet cu cereale, fructe proaspete de sezon, iaurt, unt, dulceata, miere, carnati reci, branza, legume proaspete, oua prajite, oua fierte, banitsa, lapte, cafea, ceai si suc.
-Cina 18.30 - 20.30 - Cina este un meniu fix cu mai multe variante la alegere si include salata, aperitiv rece, fel principal, desert cu bauturi racoritoare si alcoolice incluse (bere, vin alb si rosu).

Check in: Dupa ora 15.00
Check out: Pana la ora 12.00

Sport si divertisment:
Piscina in aer liber
Sezlonguri si umbrele langa piscina (in functie de disponibilitate)
Internet in zonele comune ale complexului

Pentru copii:
Loc de joaca pentru copii
Patut

Servicii contra cost:
Biliard
Tenis de masa

Parcare: gratuita, nepazita, in functie de disponibilitate. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica tariful de parcare in orice moment.

** In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.